fbpx
Dentium Implant Center Logo

Esztétikai fogászat

Az egészséges, esztétikus fogazat megléte elengedhetetlen a jó közérzet és a megfelelő önbizalom kialakulásához.

Rendelőnk telefonszáma:

Foglaljon időpontot!

Az egészséges, esztétikus fogazat megléte elengedhetetlen a jó közérzet és a megfelelő önbizalom kialakulásához.

Hétköznapjaink során rendszeresen kerülünk személyes kapcsolatba másokkal. Ekkor az ápolt, fehér fogazat alapvetően árulkodik az ember személyiségéről, ízléséről, higiéniájáról.

Rengetegen fordulnak esztétikai fogászathoz. Sokan szeretnék visszanyerni fogaik fiatalos fehérségét és természetes épségét. A fogak színei, formája, elhelyezkedése és a mosoly összképe egyaránt elengedhetetlenek az esztétikus fogazat eléréshez.

A mai modern esztétikai fogászat szerencsére számos lehetőséget kínál ahhoz, hogy önnek a lehető legszebb, legesztétikusabb fogakat tudjuk kialakítani.
Maga az esztétikai fogászat egy viszonylag új, fiatal területe a fogászatnak. Ennek azaz oka, hogy az utóbbi idők orvostechnológiai és anyagtudományi áttörései tették lehetővé a modern, az igazira maximálisan hasonlító fogászati anyagok alkalmazását. Manapság a fogtömések és kerámiák szabad szemmel meg sem különböztethetők a természetes fogtól. Esztétikus kinézetük mellett még a tartósságuk is kiemelkedő. Ezen tulajdonságuk miatt könnyen készíthető belőlük híd, korona, betét vagy foghéj.

Rendelőnkben a legmodernebb, legbiztonságosabb esztétikai fogászati anyagok állnak rendelkezésünkre, így az ön igényeinek legmegfelelőbb fogászati esztétikumot tudjuk elkészíteni. Amennyiben további kérdése van, keressen minket telefonon vagy e-mail-ben.

Fogkőeltávolítás
Fogtömés
A műanyag és kerámia fogtömések kerülnek előtérbe, mert a fog színére sokkal jobban hasonlítanak, és teljesen kiváltják az amalgámokat.
Bővebben
Foghéj kerámia
Az esztétikus héjkerámiák és direkt héjak nagy előnye, hogy kis mértékű fogállományt kell eltávolítani, mégis esztétikus kinézetet kölcsönöznek a fognak.
Bővebben
Fogfehérítés

Jelentkezzen be hozzánk!