Dentium Implant Center Logo

Fog Implantátum

Magas minőségű fog implantátum, kedvező áron!

Rendelőnk telefonszáma:

Foglalj időpontot!

Fogpótlási lehetőségen gondolkodik?

A híd

A híd abban az esetben jelenti a legjobb megoldást, ha egy foghiány bekövetkezett, de több foghiányt is pótolhatunk vele. Ha szükséges valamelyik fog vagy fogak eltávolítása, a hiány úgy szüntethető meg, hogy a mellettük lévő fogakat lecsiszolják (ezek lehetnek egészséges és gyökér-kezelt fogak is) és erre készítik el híd pótlást.

Teljes kivehető fogsor

Amikor az adott páciens nem rendelkezik egyetlen saját foggal sem, akkor alkalmazható a teljes kivehető fogpótlás számára. A emberek többsége protézisnek vagy kivehető fogsornak ismeri. Olyan elkészült fogmű, amit orvosi segítség nélkül, a páciens saját maga ki tud venni és könnyedén vissza is tud helyezni.

Dentium Implantátum

A fogászati célú implantátum, más néven műgyökér beültetés évtizedes múltra tekint vissza. Mára tehát a fogbeültetés meghatározó részévé vált a fogászatnak, hiszen ez a legmodernebb eljárás a foghiányok pótlására. Akár egy életen át tartó, titánból készült rögzített fogpótlás, amely kinézetre és használatra teljes mértékben a saját fogak természetes érzetét kelti.

Akármelyik lehetőségen is gondolkodik, egy dolgot tudnia kell:

Nem kell leélnie az életét hiányos fogsorral!

Amennyiben a következő szituációk ismerősek az Ön számára, érdemes tovább olvasnia:

Akár egy fog, akár egy teljes állcsont fogainak hiányáról van szó,
a fog implantátum minden esetben alkalmazható.

Az esztétikai problémák, és az önértékelési gondok mellett fizikai panaszok is jelentkezhetnek:

Akció

A Dentium Implantátum 135.000 Ft helyett 99.000 Ft!*

*Az akció visszavonásig érvényes

Foglaljon időpontot!

A rohamosan fejlődő fogászati technológiának köszönhetően, olyan kiváló minőségű implantátumok állnak rendelkezésünkre, amelyek tökéletesen illeszkednek az emberi szervezethez. A világon egyedülállóként, a Dentium Implantátum egyetlen magyarországi referencia rendelőjében köszönthetjük Önt Budapesten a Szent István körút 9. sz. alatt.

5 dolog, amit a fog implantátumról tudnia kell:

Bízza magát 15 éves szakmai tapasztalatunkra!

Mi fog történni Önnel?

  • Az első konzultáció során felmérjük állapotát, kezelési tervet készítünk.
  • Ezt követően az Önnel egyeztetett időpontban elvégezzük a műtétet.
    Behelyezzük a titánból készült foggyökeret a hiányzó fog üregébe. A behelyezési folyamat teljesen fájdalommentes, helyi érzéstelenítéssel és sterilizált környezetben történik. Ideje 15-60 perc között lehet, attól függően, hogy hány darab műgyökeret kell behelyezni.
  • A műtét után regenerációs időszak következik.
    Ez az időszak változó, általában 2-6 hónap elteltével lehet a mű foggyökérre egy tetszőleges, esztétikus fogpótlást elkészíteni. A gyógyulási szakaszra ideiglenes fogpótlást helyezünk fel, tehát az Ön komfortérzete nem fog sérülni az esztétikai problémák miatt ez idő alatt.

MENNYIBE FOG KERÜLNI ÖNNEK?

RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG!

Ugye Ön is számtalan esetet tudna felidézni, amikor a türelmetlenül várakozó betegekkel telt váróteremben, remegve gondolt az Ön előtt álló kezelésekre?
Majd amikor végre sorra került, úgy érezte, hogy orvosa sietteti, nem hallgatja meg a problémáit, felületesen vizsgálja ki?

A Dentium Implant Center munkatársai pontosan tisztában vannak az Ön helyzetével, félelmeivel.
15 éves szakmai múltunkra visszatekintve, folyamatosan arra törekszünk, hogy pácienseinknek a legkiválóbb minőséget, és a maximális figyelmet nyújtsuk.

Jelentkezzen be hozzánk!