Fog implantátum

Fogpótlási lehetőségen gondolkodik?

A híd

A híd abban az esetben jelenti a legjobb megoldást, ha egy foghiány bekövetkezett, de több foghiányt is pótolhatunk vele. Ha szükséges valamelyik fog vagy fogak eltávolítása, a hiány úgy szüntethető meg, hogy a mellettük lévő fogakat lecsiszolják (ezek lehetnek egészséges és gyökér-kezelt fogak is) és erre készítik el híd pótlást.

Teljes kivehető fogsor

Amikor az adott páciens nem rendelkezik egyetlen saját foggal sem, akkor alkalmazható a teljes kivehető fogpótlás számára. A emberek többsége protézisnek vagy kivehető fogsornak ismeri. Olyan elkészült fogmű, amit orvosi segítség nélkül, a páciens saját maga ki tud venni és könnyedén vissza is tud helyezni.

Dentium Implantátum

A fogászati célú implantátum, más néven műgyökér beültetés évtizedes múltra tekint vissza. Mára tehát a fogbeültetés meghatározó részévé vált a fogászatnak, hiszen ez a legmodernebb eljárás a foghiányok pótlására. Akár egy életen át tartó, titánból készült rögzített fogpótlás, amely kinézetre és használatra teljes mértékben a saját fogak természetes érzetét kelti.

Akármelyik lehetőségen is gondolkodik, egy dolgot tudnia kell:

Nem kell leélnie az életét hiányos fogsorral!

Akár egy fog, akár egy teljes állcsont fogainak hiányáról van szó, a fog implantátum minden esetben alkalmazható.

Amit tudnia kell a fog implantátumról

Az esztétikai problémák, és az önértékelési gondok mellett fizikai panaszok is jelentkezhetnek:

=

a rágófunkció instabillá válhat

=

emésztési zavarok léphetnek fel

=

az elhanyagolt foghiány csontsorvadáshoz vezethet

=

az arc beesetté válhat

=

a szomszédos fogak bedőlhetnek

5 dolog, amit a fog implantátumról tudnia kell:

 

=

A beültetés sikeressége 97% fölötti

=

Titánból készül, amely tökéletesen becsontosodik az állkapocsba, nem lökődik ki

=

Tartóssága akár egy életen át is garantált

=

Behelyezése teljesen fájdalommentes

=

Megakadályozza a csontsorvadást

Foglalj időpontot

+36 70 666 7073

Bízza magát 15 éves szakmai tapasztalatunkra!

Mi fog történni Önnel?

?

Az első konzultáció során felmérjük állapotát, kezelési tervet készítünk.

?

Ezt követően az Önnel egyeztetett időpontban elvégezzük a műtétet.

Behelyezzük a titánból készült foggyökeret a hiányzó fog üregébe. A behelyezési folyamat teljesen fájdalommentes, helyi érzéstelenítéssel és sterilizált környezetben történik. Ideje 15-60 perc között lehet, attól függően, hogy hány darab műgyökeret kell behelyezni.

?

A műtét után regenerációs időszak következik.

Ez az időszak változó, általában 2-6 hónap elteltével lehet a mű foggyökérre egy tetszőleges, esztétikus fogpótlást elkészíteni. A gyógyulási szakaszra ideiglenes fogpótlást helyezünk fel, tehát az Ön komfortérzete nem fog sérülni az esztétikai problémák miatt ez idő alatt.

A rohamosan fejlődő fogászati technológiának köszönhetően, olyan kiváló minőségű implantátumok állnak rendelkezésünkre, amelyek tökéletesen illeszkednek az emberi szervezethez. A világon egyedülállóként, a Dentium Implantátum egyetlen magyarországi referencia rendelőjében köszönthetjük Önt Budapesten a Szent István körút 9. sz. alatt.

Ugye Ön is számtalan esetet tudna felidézni, amikor a türelmetlenül várakozó betegekkel telt váróteremben, remegve gondolt az Ön előtt álló kezelésekre?
Majd amikor végre sorra került, úgy érezte, hogy orvosa sietteti, nem hallgatja meg a problémáit, felületesen vizsgálja ki?

A Dentium Implant Center munkatársai pontosan tisztában vannak az Ön helyzetével, félelmeivel.
15 éves szakmai múltunkra visszatekintve, folyamatosan arra törekszünk, hogy pácienseinknek a legkiválóbb minőséget, és a maximális figyelmet nyújtsuk.