Dentium Implant Center Logo

Fogszabályozás

Esztétikus fogszabályozás Budapesten? Ne keress tovább!

Rendelőnk telefonszáma:

Foglalj időpontot!

Zavar, hogy a mosolyod nem szabályos?
Úgy érzed, hogy a fogaid furán állnak, ezért nem tartod magad elég vonzónak?

Hagyományos fix fémfogszabályzó

Fix esztétikus fogszabályzó

A sínek átlátszók, így viselője maximális komfortérzettel élheti a mindennapjait a kezelés teljes hossza alatt.

Rengeteg páciensünk kezdte így az első állapotfelmérést: „Összeszorított ajkakkal mosolygok, mert cikinek érzem a fogaimat! Helyre lehet hozni ezt a keszekusza állapotot?”

Igen!

A korszerű fogászati technológia pontosan ismeri a választ erre a problémára: a felnőttkori fogszabályozás természetes módon, koronák és kerámiahéjak nélkül szünteti meg a szabálytalanságokat. A rendezett fogazat pedig megfelelő szájhigiéniával akár élethosszig is kitarthat, és ezzel nemcsak esztétikussá tehetjük a mosolyodat, de meg is óvhatjuk annak egészségét, épségét. Hiszen nem kell számolnod a szabálytalanság miatt később kialakuló romboló hatású következményekkel.

Ha pedig tovább olvasol, akkor látni fogod, hogy ezek elég ijesztők is tudnak lenni…

Fogszabályzás konzultáció és lenyomatvétel 20.000 Ft helyett 10.000 Ft
A vizsgálathoz szükséges tele röntgen díját elengedjük! 6.000 Ft helyett ingyenes
Időpontot kérek

Milyen következményei lehetnek a szabálytalan fogazatnak?

A torlódott, egymást fedő vagy megdőlt fogak nemcsak esztétikai szempontból problémásak, hiszen a szabálytalan mosoly hosszabb távon akár a fogaid elvesztését is eredményezheti.

Komoly kockázata van ugyanis annak, hogy a fogak helytelenül állnak! Nem akarunk megijeszteni, de jobb, ha tudsz ezekről:

Éppen ezért nem szabad halogatni a fogszabályozást, és érdemes minél fiatalabb korban elkezdeni azt. De fontos tudni azt is, hogy sosincs késő a szabálytalan fogazat rendezéséhez: felnőttként is megteheted, és az eredmény ugyanolyan látványos lesz.

  • A konzultációt követően röntgenfelvételt készítünk fogsorodról, hogy pontos képet kapjunk a jelenlegi helyzetről.
  • Lenyomatvételt is készítünk a fogsorról, így kapva még precízebb mintát.
  • Mindezek segítségével tudjuk megtervezni a leghatékonyabb fogszabályozót, melynek több fajtája is létezik. Ezen fajták közül pedig lehetőséged nyílik választani.

Foglaljon időpontot!

Láthatatlan fogszabályzó rendszer

A sínek átlátszók, így viselője maximális komfortérzettel élheti a mindennapjait a kezelés teljes hossza alatt. A páciens pár óra elteltével már észre sem veszi a készülék viselelését. Mivel a fogszabályozó kivehető, ez lehetővé teszi a fogak megfelelő tisztítását és a száj higiéniájának fenntartását. Két hetente új sínt kap a paciens, nincs idő a baktériumok megtelepedésére. Tisztításuk nem igényel különösebb törődést: egyszerűen elég csak langyos vízzel átöblíteni őket.

A 3D technológiának köszönhetően a kezelés lépésről lépésre nyomon követhető és számon tartható, így a paciens és az orvos is pontosan láthatja, hogy mikor milyen mozgatások mennek végbe. Rendszerünk nagy előnye, hogy a digitális tervezés után azonnal pontosan látjuk a szükséges sínek számát, így könnyen kiszámítható a kezelés pontos hossza és költsége is.

A láthatatlan fogszabályozás menete:

  • Az orvos először lenyomatot vesz a fogakról, majd a laborban a fogtechnikus megtervezi speciális fogszabályozó tervező programokkal a mozgatások erejét, nagyságát, szögét, idejét. Animációt és pontos terveket kap az orvos arról, milyen lépésekkel tudunk eljutni a tökéletes mosolyhoz.
  • 3D nyomtató segítségével készítjük el a kellő számú fogszabályozó sínt.
  • A kivehető fogszabályozó sínek úgy vannak tervezve, hogy a fogszabályozás minden lépésének végrehajtásához megfelelő erőt gyakoroljanak a fogakra.

A fogszabályozás minden lépése egyénre szabottan kerül meghatározásra.

Fogszabályzás képekben

MENNYIBE FOG KERÜLNI ÖNNEK?

Fém fogszabályzó készülék

140 000Ft /ív
  • Másfélhavonta aktiválás: 35.000 Ft

Kerámia fogszabályzó készülék

150 000Ft /ív
  • Másfélhavonta aktiválás: 37.500 Ft

Zafír fogszabályzó készülék

170 000Ft /ív
  • Másfélhavonta aktiválás: 38.500 Ft

RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG!

Fogszabályzás

11 000Ft /hónap

Jelentkezzen be hozzánk!