Te biztos vagy benne, hogy jó arckrémet használsz?

Blog / Tudástár

Tedd fel magadnak a kérdést: „Olyan arckrémet használok, ami a bőrtípusomnak megfelelő?”

– Persze! – mondanák erre sokan. – Hiszen elolvastam a címkét, rá van írva: „száraz bőrre”, és nekem száraz bőröm van!

Csakhogy az emberek több mint fele téved a saját arcbőrével kapcsolatban, és csak egy szimpla bőrdiagnosztikai kezelés után ébred rá, hogy évekig rossz arcápolási terméket vásárolt

.

Hogy ennek milyen következményei lehetnek a te esetedben?

Például az, hogy hiába veszel prémium termékeket, az állapotod nem javul. Marad az idegeskedés és a szégyenérzet, miközben a megoldás rendkívül egyszerű.

Tudtad…?

A bőrproblémák legnagyobb része kezelhető és megszüntethető, és ehhez csupán arra van szükség, hogy a megfelelő készítményeket használd. Azt, amit a te bőrödre és a te bőröd sajátosságaira találtak ki, hiszen az csak ilyenkor fejtheti ki jótékony hatását.

Képzeld csak el, hogy mi történik akkor, ha évekig úgy gondolod, neked zsíros bőröd van, ezért tonikokat és szárító krémeket használsz a biztos siker érdekében. Vagy akkor, ha hidratáló és tápláló krémeket kensz magadra nap mint nap, és csak később derül ki, hogy az alapból zsíros bőrödet tetted még zsírosabbá.

Arról ne is beszéljünk, hogy még mindig terjed az a tévhit, miszerint zsíros arcbőr esetén felesleges használni arcápolókrémet, vagy hogy minél többféle terméket használunk, annál jobbat teszünk magunknak.

Nem csoda, hogy semmi változást nem tapasztalsz, vagy épp ellenkezőleg, arcbőröd még csúnyább lett. Érdemes ilyenkor figyelni a jelekre:

  • kiütések
  • irritáció
  • gyulladások

Személyre szabott szépségtippek

A bőrödet lehet, hogy a természet határozta meg, de ez nem jelenti azt, hogy ne kezelhetnéd megfelelően, személyre szabottan.

Az egyszerű, gyors és fájdalommentes bőrdiagnosztika egyik legnagyobb előnye épp az, hogy egy precíz gép vizsgálja meg az arcbőrödet, és végül tévedhetetlen diagnózist állít fel.

Nemhez, életkorhoz kötve: a szoftver pontosan tudja, hogy 20, 35 vagy 50 évesen milyen az optimális arcbőr, és a precíz gép mikroszkópos fotók és 3D-s megjelenítés segítségével mutatja ki az esetleges bőrproblémákat. Mindeközben összehasonlítja az arcbőröd valódi állapotát az optimális bőrképpel, és jól láthatóan megmutatja az eltéréseket:

  • hidratáltság
  • faggyútartalom
  • rugalmasság
  • bőrtípus

A végeredmény? Pontosan tudni fogod, hogy milyen arcápolási termékeket és kozmetikai kezeléseket kell kérned ahhoz, hogy bőröd fiatalos, egészséges és rugalmas lehessen. Megelőzheted a félrekezeléseket, és olyan megoldást adhatsz a bőrödnek, ami a legjobb, és ami nem okoz további károkat.

 

Te készen állsz arra, hogy megismerd a saját arcbőrödet? Ha igen, kattints ide, és fedezd fel, hogy milyen gondoskodást igényel arcbőröd a nap 24 órájában.