Arcfiatalítás műtét nélkül? Adj nekünk 1 órát!

Blog / Tudástár

 Felkészültél arra, hogy visszafordítsd az idő kerekét. Hogy akár 10 évet is fiatalodj?

A forradalmi Scarlet rádiófrekvenciás kezeléssel műtét, lábadozás és kockázatok nélkül teheted feszesebbé az arcbőrödet, akár már egyetlen kezeléssel. A végeredmény? A bőr látványosan rugalmasabb és fiatalosabb lesz, mindezt ráadásul természetes módon érheted el.

A Scarlet ugyanis a szervezet öngyógyító folyamatait gyorsítja fel, és bizonyítottan hatékony eszközökkel indítja be a kollagén és az elasztin

Dentiumimplantcenter

termelődését.

Kortalan fiatalság

Eszter 42 éves volt, amikor először felkeresett minket, és ugyanazt a történetet mesélte el, mint oly sok vendégünk előtte. A nő arra lett figyelmes, hogy a tükör előtt állva már nem ugyanaz a személy tekintett vissza rá, mint évekkel korábban.

Mire gondolhat ilyenkor az ember?

Eszter megnyugtatta magát, hogy biztosan nem aludt eleget, vagy hogy stresszes a sok munka és az otthoni teendők miatt. Aztán kivett egy hosszú szabadságot, de a tükörkép csak nem akart megújulni. Hiába a pihentető alvás, hiába a forró fürdő és a kényeztető wellness-hétvége, a legtöbben ilyenkor csalódottan látják, hogy az arcbőr megereszkedett az évek során.

Tény és való, sajnos, hogy ha nem teszünk ellene semmit, akkor az idő múlása arcunkat is kikezdi: a bőr elveszíti rugalmasságát és kollagéntartalmát, és a változást idővel mind nehezebb és nehezebb megállítani.

Eszter ezért is keresett fel minket: azt szerette volna, ha arcbőre fiatalosabb, feszesebb lenne. Csakhogy félt a műtéttől, és családanyaként nem tehette meg, hogy hetekre kiessen a hosszú gyógyulási idő miatt.

A megoldás kézenfekvő volt… VFS 69998e06636582d4aaebe816ade5f3bb

Miért olyan hatékony a Scarlet?

„Azt vettem észre, hogy az ismerőseim valamiért elkezdtek hosszasan bámulni. A korábbi gyors pillantások helyett ezúttal jól megnéztek maguknak, és láttam a szemükben a kellemes csalódást. Az első néhány ilyen élménynél még megijedtem, de aztán rájöttem, hogy ezeket a hosszú pillantásokat mindig ugyanaz követi.

A legkedvesebb bókok egyike, mégpedig a fiatalos külsőm miatt. Az emberek először nem is gondolnak arra, hogy bármilyen csodakezelésen átestem volna. A hajamra vagy a ruhámra tippelnek, hiszen mikor is lett volna időm plasztikai műtétre. Igencsak meglepődnek azon, hogy ezt néhány, alig 1 órás kezelésnek köszönhetem.”

Eszter a harmadik Scarlet-kezelés előtt mesélte ezt nekünk, és mivel mi minden elmondtunk neki a módszerről az állapotfelmérés során, ezért ő nem lepődött meg a végeredményen.

A Scarlet ugyanis innovatív technológiát használ, aminek hatékonyságát és biztonságossát kutatások támasztják alá. A kezelőfejen található mikrofókuszált tűk a megfelelő mélységben és a megfelelő hővel kezelik a bőrt: felmelegítik a szöveteket, és ott kisebb gyulladást váltanak ki, ami aztán beindítja a kollagén és az elasztin termelődését.

Ezért is mondjuk, hogy a Scarlet természetes módon fiatalít: a feszesítésért a szervezet önmechanikája felel. Precíz, alaposan lekutatott módszer ez, és nincs benne semmi csoda, semmi ámítás.

Jobb és olcsóbb, mint a konkurensek

A Scarlet rádiófrekvenciás arckezelés egyik legnagyobb előnye, hogy megfizethető áron juthatsz hozzá, mégsem kell minőségi kompromisszumokat kötnöd.

VFS 2869186a9ab1af49e7c0326e19d4b764

A lézeres vagy ultrahangos kezelésekkel szemben ráadásul a rádiófrekvenciális megoldás alacsonyabb hőfokkal és jobb célzással dolgozik, így megbízhatóbb eredményt érhetünk el vele.

A kezelési lehetőségek száma pedig széles körű:

  • az arc mellett a nyakat és a dekoltázst is feszesíthetjük vele,
  • emellett a gép alkalmas pórusösszehúzásra,
  • a felületi ráncok kisimítására
  • és öregedésgátlásra is.

Már egyetlen kezelés elég ahhoz, hogy rugalmasabbnak érezd a bőrödet, de igazán látványos eredményeket 3-4 alkalom után érhető el. Eszter is ennek az előnyeit tapasztalta meg, ráadásul saját szemével: „Az önbizalmam azonnal visszatért, és minden pillanat jól esik, amikor megdicsérik fiatalos külsőmet.”

Mit is lehet erre mondani? Ez az a változás, amit mindenki megérdemel.