Valentin nap kicsit másképp?

Blog / Tudástár

A Dentium Implant Centerben nagyon szeretünk mindig egy kicsit többet nyújtani, mint egy átlagos szolgáltató, ezért is arra gondoltunk, hogy Valentin nap alkalmából lehetőséget biztosítunk, hogy megajándékozzátok szeretteiteket, vagy magatokat egy vitalizáló, tavasszal különösen jól eső oxygen arckezeléssel kozmetikánk jóvoltából!

 

 Mire gondoltunk?

 Reméljük, hogy a szürke februári hétköznapokból egy Oxygen arckezelés kicsit ki tud mindenkit kapcsolni, és újult energiával feltölteni. Ezért arra gondoltunk, hogy a legjobb ajándék az lenne, ha ezt a kezelést kedvezményesen tudnák pácienseink igénybe venni egészen február végéig kozmetikánkban. 

 

 valentin

Mit kell tenned és mennyibe kerül?

 

Amennyiben szeretnéd partnereddel, vagy barátnőddel, barátoddal, családtagoddal igénybe venni a szolgáltatást akkor 32.000 Ft helyett most 25.000 ft-ért tudtok jönni (elég, ha bejelentkezésnél jelzitek, hogy ismeritek egymást, és akár másik napra is foglalhattok időpontot.), illetve fogászati fogfehérítést is igénybe vehettek közösen, ami kettőtöknek 98.000 Ft helyett most csak 45.000 Ft-ba kerülne! Erre szintén a lenti elérhetőségeken tudtok jelentkezni!

 

Amennyiben valaki csak magának szeretne kedveskedni, akkor a kezelést 16.000 Ft helyett 14.000 ft-ért veheti igénybe, és számára a fogkőeltávolítást 18.000 Ft helyett 12.000 Ft-ért biztosítjuk!

 

Hol tudtok bejelentkezni?

Telefonon a +3670/666-7073 telefonszámon vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy akár facebook oldalunkon üzenetben!