Fraxis arckezelés, a műtét nélküli arcfiatalítás!

Blog / Tudástár

Sok nő és férfi küzd teste változásával, arcbőre öregedésével, ám egy plasztikai műtétre már nem szívesen vállalkozik. A Fraxis műtét nélküli arcfiatalítás CO2 lézerek segítségével történik, napjaink egyik legmodernebb, plasztikai sebészeti beavatkozást nem igénylő kezelését kínálva.

A frakcionális lézeres műtét nélküli arcfiatalítás során a lézerfényt célzottan, a bőr problémás területeire irányítjuk, hogy gyorsabb és fájdalommentes regenerálódást biztosítsunk a fiatalítani kívánt arcbőrnek.

A Fraxis műtét nélküli arcfiatalítást megelőzően mindenképpen konzultálni kell szakorvosainkkal, ugyanis egy korábbi, más típusú arcfiatalítás vagy ráncfelvarrás befolyásolhatja a kezelés eredményességét.

A frakcionált CO2 lézeres műtét nélküli arcfiatalítás rendszeres kezelés után rugalmasabb, feszesebb, ráncmentes arcbőrt eredményez. Segít a pigmentfoltok, bőrhibák korrigálásában, valamint a meglazult, lógó arcbőr eltüntetésében. A fraxis arcfiatalítás nem csupán nőknek ajánlott, ugyanúgy férfiak is igénybe vehetik a kezelést. 

A fraxis műtét nélküli arcfiatalítás minimális kellemetlenségekkel jár, emellett más plasztikai sebészeti beavatkozásokkal is kombinálható, amely személyre szabva oldhat meg az arcfiatalítás mellett egyszerre több bőrproblémát is.

Az arcfiatalító kezelés modern technológiájának köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit is képes elérni és kezelni, ennek köszönhetően nem csupán ideig-óráig korrigál. Ha a szakorvos ajánlásának megfelelően alkalmazzuk az arcfiatalító kezelést, akkor tartósan szép eredményeket érhetünk el arcbőrünk üdeségének javításában.

 

Ha Önnek is felkeltettük érdeklődését frakcionált lézeres műtét nélküli arcfiatalításunkkal, kérjük keresse fel plasztikai sebészeinket egy konzultációra, ahol ismertethetik az eljárás menetét és előnyeit.