Scarlet arckezelés - Műtét nélküli arcfiatalítás plasztikai beavatkozás nélkül

Blog / Tudástár

A megereszkedett bőr és a ráncok előbb-utóbb mindenkit utolérnek az idő előrehaladtával. A kor ellen nem küzdhetünk, ám számos lehetőség van arra, hogy arcbőrünket újra fiatalossá alakítsuk azokon a területeken, ahol az idő rajta hagyta nyomát. A Scarlet rádiófrekvenciás arcfiatalító kezelés azon páciensek számára ajánlott és optimális, akik előnyben részesítik, a műtét nélküli arcfiatalítást mivel tartanak a plasztikai beavatkozásoktól.

 

A Scarlet arckezelés során ugyanis sebészeti beavatkozás nélkül is lehetőség van az arcbőr és a ráncok kezelésére. A Scarlet arckezelés alatt a bőrbe szúrt, apró tűk közvetlen melegítő hatást bocsájtanak ki és ennek köszönhetően kevesebb sérüléssel és gyorsabb felépülési idővel jár a műtét nélküli arcfiatalítás.

A vizsgálatok azt is igazolták, hogy a műtét nélküli arcfiatalítás után a bőr elkezd kollagént termelni, ami elősegíti a kisimult, rugalmas arcbőr elérését. A Scarlet arckezelés segít a ráncok eltüntetésében, feszesíti az arcbőrt, elhalványítja a kisebb hegeket, sérüléseket, valamint a pigmentációt. A műtét nélküli arcfiatalítás emellett összehúzza a pórusokat és csökkenti a faggyútermelést, mellyel megelőzhető a felnőtt kori pattanások és aknék kialakulása.

 

Hogyan zajlik a műtét nélküli arcfiatalítás: a Scarlet arckezelés?

 

A műtét nélküli arcfiatalítás helyi érzéstelenítéssel zajlik, átlagosan 30-40 percet vesz igénybe és gyorsabb regenerálódást biztosít. A bőrpír a kezelést követően nagyjából fél órán belül eltűnik, míg a tűszúrások nyomai egy nap múltán halványulnak el. A műtét nélküli arcfiatalítás hosszan tartó hatásának elérése érdekében érdemes a kezelést 3-4 alkalommal megismételni. Ha Ön inkább a kevesebb kockázattal, ám annál szebb végeredménnyel járó beavatkozást részesíti előnyben, keresse meg plasztikai sebészeinket, akik egy konzultáció során elmagyarázzák a Scarlet arcfiatalító kezelés előnyeit és menetét.