Bőrdiagnosztika - a szép bőr első lépése

Blog / Tudástár

Egy nő mindent megtesz azért, hogy minél tovább kitolja az öregedés első jeleit. Számos krémet, csodaszert vásárolunk, ám gyakran elhisszük a hangzatos üzeneteket és a szép csomagolás alapján választunk. Ez nem mindig a legoptimálisabb megoldás arcbőrünket tekintve, de már annyi véleményt hallottunk, hogy nem tudunk dönteni a polcokon sorakozó több ezer termék közül.

 

Ahogyan egy betegség esetében is a kiváltó okot igyekszünk megtalálni, úgy arcbőrünk kezelésénél is törekednünk kell arra, hogy a bőrtípusunknak és bőrünk állapotának megfelelő terméket válasszunk.

Kozmetikánkban Önnek is teljes körű képet tudunk adni az ARAM HUVIS koreai kozmetikai arcdiagnosztikai gép segítségével, amely a kozmetikai kezelések előtt megmutatja a bőr szemmel nem látható problémáit.

A modern arcbőr elemző készülék előnye, hogy minden vendég számára személyre szabott képet ad bőre állapotáról. Megmutatja a nyitottabb pórusokat, az acnékat, a tényleges ráncmélységet akár 3D képen is, a pigmentációs zavarokat és a bőr hemoglobin szintjét. Ennek segítségével kozmetikusunk az Ön bőrének megfelelő készítményeket tud ajánlani. 

Azzal, hogy teljes képet kapunk arcbőrünk állapotáról és arcbőrünknek megfelelő készítményeket alkalmazunk, megelőzhetjük a korán kialakuló ráncokat. Megismerhetjük valódi arctípusunkat, a bőrünk hidratáltsági szintjét és a faggyútermelés mértékét.

Az arcbőr elemző készülék segít abban, hogy bőrünket megfelelően kezeljük és ápoljuk. Megfelelő kezelés mellett a végeredmény pedig az áhított ragyogó és üde arcbőr.