Bemutatkozik újonnan megnyíló kozmetikai részlegünk munkatársa, Réz Noémi.

Blog / Tudástár

Engedd meg, hogy bemutatkozzam:
Réz Noémi kozmetikus vagyok.
A szépségipar különböző területein tett tanulmányaim után a kozmetikus szakképesítésemet Budapesten szereztem meg.

 

Tanulmányaim
A kozmetikus szakma fortélyait és az igazi tudást pedig egy fantasztikus mester mellett sajátítottam el. Nagyon szeretem a munkámat, nap mint nap új kihívás elé állít. Szeretek emberekkel foglalkozni és lenyűgöz, mennyit lehet változtatni az emberek kisugárzásán, arcbőrén a kezelések során.

A szépségipar és ezen belül a kozmetika is gyorsan fejlődik, így a klasszikus kezelések mellett folyamatosan jelennek meg új termékek és eljárások a piacon, amelyekben hatalmas lehetőségek rejlenek. Ezeket rendszeresen nyomon követem és szívesen veszek részt szakmai továbbképzéseken, bemutatókon.

Miért fordulj hozzám a kozmetikai kezelést illetően?
Talán még soha nem volt ilyen fontos a nők és egyre inkább a férfiak számára is, hogy megőrizzék fiatalságukat, vitalitásukat. Az időt megállítani én sem tudom, de rendszeres és célzott kezelésekkel csökkenteni tudom a bőrproblémákat, megelőzhetem és mérsékelhetem a ráncok kialakulását azért hogy vendégeimnek évekkel fiatalabbnak megjelenést varázsoljak.
Csodálatos kozmetikai kezelések vannak, ahol a legújabb laboratóriumi fejlesztéseknek, a biotechnológiai hatóanyagoknak, friss természetes növényi hatóanyagoknak köszönhetően minden optimálisan adott a tökéletes eredmény eléréséhez.
Kezeléseimet ennek megfelelően alakítottam ki.
A mai rohanó, stresszes világban a kozmetikai szalon a nyugalom szigete is, ahol nem csak az arc és a test szépül, de a lélek is megnyugszik.

Nagyon sok szeretettel várom kedves vendégeimet, forduljanak hozzám bizalommal!