Energiafeltöltő anti-aging arckezelés

Kozmetikai szolgáltatásaink

Anti aging Vitaminos kezelés

 

Energiafeltöltő anti-aging arckezelés a vitaminok erejével  IMAGE termékekkel

 

Energia feltöltő anti-aging kezelés arcplasztika BudapestA vitaminok nélkülözhetetlenek a szervezetünk számára, bőrünknek is értékes ápolóanyagai, energiával töltik fel és visszaadják életerejét.
Ez az anti-aging kezelés  a bőrszépítő A, C és E-vitaminokkal és más értékes összetevőkkel a fiatalság forrása az érett bőr számára.


Az energiafeltöltő anti-aging arckezelés menete:

 

  • A bőr letisztítása, tonizálása bőrnyugtató hatású emulziókkal;
  • Az elhalt hámsejtek eltávolítása a bőr előkészítése a további ápoláshoz  enzimatikus peelingzselével;
  • Kényeztető arc és dekoltázs masszázs vitaminkoktéllal dúsított masszázskrémmel;
  • Az élményt a krém természetes gyümölcsalapú illóolaj tartalma teszi teljessé;
  • Magas C-vitamin tartalmú multivitaminos maszk felhelyezése;
  • Az érzékeny szemkörnyék ápolása;
  • A kezelés lezárásaként vitaminos hidratáló búcsúkrém alkalmazása, melynek gyümölcsös illata egész napra elkíséri a vendéget.

 

Az energiafeltöltő anti-aging arckezelés ideje:

 

A kezelést 3-4 hetente ajánlott megismételni.

 

ÖREGEDÉST MEGELŐZŐ KEZELÉSEK

25 éves korunktól kezdődik a bőr elöregedése, mely kétfajta okra vezethető vissza: belső és külső tényezőkre. A belső okokat, mint az idő múlását, és a genetikai tényezőket nem tudjuk befolyásolni, azonban a külső tényezőknél megelőzéssel rendkívül sokat érhetünk el, így kitolhatjuk az öregedés jeleit.

 

Hogyan öregszik a bőrünk?

Bőrünk öregedése tehát a belső, eredendő tényezők és a külső, életmódbeli tényezők együttes hatásának eredménye. Az általános bőröregedés a bőr minden felületét érinti.

A bőr három rétegből áll: mindegyikben lejátszodik az öregedés, melynek más-más jelei észlelhetők.

  1. hám (epidermis)

belső folyamatok: lassubb sejtanyagcsere, csökkenő lipidtermelés

külső jelek: szárazabb, durvább tapintás, finom vonalak, ráncok, UV-fényre érzékenyebb, kevésbé hatásos a regenerációja, hajlamosabb a fertőzésekre

  1. irha (dermis)

belső folyamatok: évente 1%-kal csökken kollagén-és elasztintermelésünk, lassul a véráramlás

külső jelek: kevésbé rugalmas bőr, hajlamosabbá válik a bőr a sérülésekre, ráncokra, elveszítjük a bőr sűrűségét, rózsás ragyogását

  1. bőralja (subcutis)

belső folyamatok: a zsírsejtek nagysága és száma csökken, kisebb a differenciálódási kapacitás, lasabban újulnak meg a sejtek

külső jelek: feszesség-vesztés, mélyebb ráncok, beesett arc, lelassult sebregenerálódási képesség

 

Hogyan előzzük meg bőrünk öregedését?

 

Kerüld a túlzott napsugárzást, szoláriumozást! Használj megfelelő fényvédőt és készítményeket!

A legfontosabb, hogy kerüljük a nagy napsugárzást, vagy szoláriumozást, mivel az UV sugárzás a bőr idő előtti öregedéséhez 80%-ban járul hozzá. Az UVA sugárzás a felelős a bőr korai öregedéséért, míg az UVB sugárzás DNS-károsodást okoz, így felelős a bőrrák létrehozásáért.

Különösen vigyázzon a napfénnyel, ha fényérzékenységet okozó gyógyszereket szed.

Pl. rohamellenes szerek (Neuroleptikum), antibiotikumok, vízhajtók, antidiabetikumok, nem szeroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek, PDT Fotodinamás terápia, retinoidok.

 

Hagyd abba a dohányzást!

A kémiai termékek, és a cigarettában lévő nikotin beindítja az oxidatív stresszt, ami egyfolytába rombolja sejtjeinket. Ahhoz, hogy bőröd később menjen tönkre, elengedhetetlen abbahagyni a dohányzást!

 

 Táplálkozz egészségesen!

Az egészséges bőr belülről is tisztaságot igényel, ezért igyál napi min. 2 liter vizet. A helyes és rendszerezett táplálkozással fel tudod venni a harcot az oxidatív stressz ellen. A zöldségekkel és gyümölcsökkel teli étrend tele van antioxidánsokkal és mikrotápanyagokkal. Az antioxidánsok semlegesítik a szabadgyököket, így nemcsak a külső oxidatív stressz okozta öregedést tudod lassítani, hanem a belső, általános öregedéshez vezető tényezőket is.

 

Járj rendszeresen anti-aging kezelésre, és ápold megfelelően a bőrödet otthon is!

A rosszul ápolt bőr joval hamarabb öregszik. Használj a bőrtípusodnak megfelelő, professzionális termékeket, hiszen ezekben jóval több a bőrödnek nélkülözhetetlen hatóanyagok, mint amit a boltokban be tudsz szerezni. Minden reggel és este mosd le minőségi lemosóval a bőrödet, hiszen ez a bőrápolás alapja. Nappalra használj bőrtípusodnak megfelelő hatóanyagos készítményt vagy szérumot, és ne feledkezz el a megfelelő fényvédelemről! Este tisztítsd meg bőrödet alaposan a sminktől és szennyeződésektől, és használd a bőrtípusodnak megfelelő éjszakai regeneráló termékeket.