Exkluzív anti-aging arckezelés

Kozmetikai szolgáltatásaink

Exklúzív férfi arc kezelés

Exkluzív anti-aging arckezelés igényes férfiaknak!

 

anti-aging kezelés BudapestA férfiak bőre más típusú ápolást igényel mint a női bőr.
A tengerparti növények kivonatával dúsított speciális hatóanyag kombinációk ennek a másfajta kezelési igénynek maximálisan eleget tesznek.


Az arckezelés segít abban, hogy a férfiak a legjobb formájukat a lehető legtovább megőrizhessék.A kezelés menete:

 • Letisztítás, tonizálás gyengéd emulziókkal;
 • Az elhalt hámsejtek eltávolítása,  a bőr előkészítése a további ápoláshoz enzimatikus peelingzselével;
 • Speciális regeneráló szérum alkalmazása;
 • Kényeztető, stresszoldó arcmasszázs hatóanyagos masszázskrémmel;
 • Ránctalanító maszk, szemkörnyék ápolása;
 • A kezelés lezárásaként speciális ápolókrém alkalmazása búcsúkrémként.


Problémásabb bőrű  vendégeknek az exkluzív kezelés előtt egy héttel javasolt a Tisztító arckezelés igénybevétele.

 

Ma már a férfiak is egyre jobban adnak a külső megjelenésükre, bőrük állapotára, testsúlyukra, egészségükre. Nem csak azért fontos számukra az ápoltság, mert elvárás a 'modern' férfikülső, hanem jól is szeretnék érezni magukat a bőrükben.

Legtöbben még fiatal korban találkoznak a kozmetikussal, amikor a hormonális változások következtében,  a borotválkozás megkezdésével pattanásossá vállnak. Nos ez nem biztos, hogy a legkedvesebb emlékük a kozmetikai kezelésekről és amint a probléma megoldódni látszik,, kicsit lazitanak a rendszeres bőrápoláson. Később aztán ugye észreveszik az első ráncokat és mi sem történhetne, mint párjuk arcápoló termékeik közt keresgélni. Pedig nem csak a csomagolásban és illatban különböznek az uraknak készült arc- és testápoló termékek a hölgyekétől.

A férfiak bőre:

 • általában fényes, nagy mitesszeres, helyenként pattanások, tehát zsirosabb a férfi nemi hormonok következtében
 • vízhiányos, azaz néhol húzódik, nem ritkán hámlik, ennek oka, hogy vastagabb felhámmal rendelkeznek
 • szőrtűsző gyulladások, a borotválkozás következtében a benőtt szőrszállak a megvastagodott bőrön nem tudnak a felszínre érni
 • értágulatosságra hajlamos, hiszen a férfiak bőre erekkel sürübben hálózott
 • bőrérzékenységre ritkábban panaszkodnak, bár a rendszeres borotválkozás során néha sérülések, apró gyulladások láthatóak
 • vastagabb kollagén- és elsztikus rosthálózat következtében a ráncok később jelentkeznek

 

Tehát a bőrük ápolása során a fentiekből mindent figyelembe kell venni, mind az otthoni mind a szaloni kezelések elvégzése során.
Megoldásként nem csak a kozmetikai tisztító kezelés, hanem az otthoni bőrápolás is fontos. Napi rendszerességgel alkalmazott szappan mentes termékkel melyet akár a fürdőben tárolva, gyorsan, egyszerűen megszabadulhatnak a szennyeződésektől. Egyes speciális lemosók természetesen a pattanásos hátra is használhatók, sőt az esetleges szőrtüsző gyulladásokra is jótékonyak.

 A borotvált felületen gyakran kialakuló gyulladások elkerülése miatt ajánlott változtatni a borotválkozási szokásokon. Sajnos mindenki rohan, szeretne pillanatokon belül megszabadulni az arcszőrzettől. A pár percre felkent borotva habok nem tudják kifejteni a szőrpuhító hatásukat, így gyakrabban fordulnak elő sérülések, gyulladások. Uraim türelem, a borotva habok puhitanak ha pár perc várakozási idő elteltével kezdik csak el az arcszőrtelenítést. Igazán hatásos a hagyomásos szappan, borotvakrém és borotva pamacs párosítás.

 A férfiak verejtékezésre hajlamossabbak mint a nők, ennek oka szintén a hormonokkal magyarázható. Az ezzel járó kellemetlenségek megakadályozására nem csak a dezodorok, hanem a szőrtelenítés is segitség lehet. Természetesen esztétikai szempontból is előnyös. A vállon, háton, mellkason megjelenő szőrzet eltávolítására - bár kétség kívül kellemetlen - de a leghatásossab megoldás a gyanta.

A szemöldök formája ahogy a nőknél, a férfiaknál is megváltoztatja az arc karakterét. A mértékletesen, sokszor csak az orr felett végzett - összenőtt szemöldök - eltávolítása ápoltságot kölcsönöz az arcnak.

Azonban csak idő kérdése és a férfiaknál is ugyanúgy megjelennek a felszines vagy mélyebb ráncok, a szem alatti karikák. A tisztító, hidratáló kezelés a bőr fiatalságának megőrzésében sokat segithet. A kezelések menete a hölgyek arckezelésétől nem a végzett műveletekben, sokkal inkább alakalmazott kozmetikumokban tér el.

A bőrápolás a férfiaknál sem tabu és nem csak a nők kiváltsága!