Dentium Implant Center Esztétikai fogászat és plasztikai sebészet Budapest

Referenciák / Visszajelzések

 

Fogszabályzás

 

 

 

Mindig óriási öröm, ha minden a tervezet szerint halad, pláne akkor, ha páciensünk arcán maximális elégedettséget látunk egy kezelés után:

- 1,5 év fogszabályzás után: előtte-utána kép. A mosoly pedig magáért beszél!

Örs, 28 éves, Budapest

 

 

Fogkő levétel

 

 

 

Egy fogkő levételen, fogfehérítésen voltam. Rendkívül nagy precizitással úgy rendbe rakták a fogaimat, hogy nem is tudom, mikor voltak utoljára ilyen szépek.

Én még sosem voltam ilyenen, azt gondoltam, hogy fájni fog kellemetlen, de a kezelő doktor rendkívül professzionális munkát végzet, nem fájt, nem volt kellemetlen. Jobban meg voltam ijedve előre, de mint kiderült a semmiért.

Ráadásul nagyon hasznos tippeket kaptam arról, hogy hogyan tudom a fogaimat a lehető legjobban tisztítani otthon és minden kérdésemre pontos válaszokat kaptam.

Mivel mindenki nagyon kedves volt, a szolgáltatás rendkívül prémium minőségű volt, nagyon meg vagyok elégedve és minden évben ide fogok járni!Jó szívvel ajánlom másoknak is a Dentium Implant Centert mert ez a cég nem csak szakmailag van a toppon (rendkívül professzionális) de rendkívül kedves emberekkel van tele!

Puszta Richárd

 

 

Bölcsesség fog eltávolítás

 

 

 

Nagyszerű szakemberekkel találkoztam itt. Dr Lantos Béla szakszerűen feltérképezte a tennivalókat. Egy bölcsességfog eltávolítással kezdtünk.

Hadi doktor nagyon kedvesen fogadott, megnyugtatott, az összes félelmem elszállt. Ali doktor is nagyon jó munkát végzett, gyorsan és fájdalommentesen eltávolította a fogat! Mindenkinek ajánlani tudom ezt a rendelőt!

Ihasz Csilla

 

 

Fogászati kezelés

 

 

 

Kulturált kommunikáció, szívélyes fogadtatás, alapos előkészítés, megnyugtató környezet, betegbarát tájékoztatás a kezelés alatt, tökéletes érzéstelenítés !!!, professzionális kezelés !!!

Mészáros András

 

 

Fogászati kezelés

 

 

 

Több alkalommal jártam a Dentium Implant Center-ben, ahol nagyon kedvesek és segítőkészek a recepciós hölgyek és az asszisztensek, akik egyébként mindig mosolyognak. Az orvosok maximális tudásukkal végzik a munkájukat, mindezt fájdalommentesen. Külön köszönöm, hogy időpont nélkül is azonnali ellátást adnak a betegeknek. Minden félelem nélkül megyek hozzájuk, szívből ajánlom mindenkinek a Dentium Implant Centert

Fucskó Fatima

 

 

Fogkorona

 

 

 

A Dentium Fogäszat szuper csapata gyönyörü fogsort varázsolt nekem, és ezzel egy régi älmom vált valóra- KÖSZÖNÖM!!!! :) Mindenkinek szívböl ajánlom a Dentium Implant Centert :) Fájdalommentes fogkezelés, nagyon barátságos,kedves és vidám team:) Ha fogászat akkor csakis a Dentium!!!!! 5***** minden téren

Kitti Tímár