Szemöldök igazítás, formázás

Kozmetikai szolgáltatásaink

Szemöldök igazítás, formázás

3d Szempilla és szemöldök kezelések

Az arcformának megfelelő szemöldök kialakítása szemöldök csipesszel vagy gyanta segítségével történik. 

Egy formás, az arcvonásokhoz illő szemöldök hangsúlyozza az arc előnyös oldalát, keretet ad a szemeknek és megfiatalítja az arcot.

Már több százan próbálták nálunk ezt a szolgáltatást és csak poztitív visszajelzéseket kaptunk.

Ha te  is felkészültél erre a fájdalommentes beavatkozásra akkor téged is sok szeretettel várunk.

Szolgáltatásaink:

  • 3D szempilla hosszabbítás
  • 3D szempilla töltés
  • Szempilla festés
  • Szemöldök festés
  • Szemöldök szedés

Szempilla, szemöldök tartós festése

A szempilla és szemöldök festése európai piacvezető márka magas minőségű tökéletes színeredményt adó termékével történik.

szempilla festés, szemöldök festés
A tartós szemöldök festés segítségével az arcformához tökéletesen illő szemöldököt alakítunk ki és korrigáljuk a szemöldök színének, ívének hiányosságait.
 A természetes hatásútól a karakteresebb szemöldök színig széles a paletta, a megfelelő szín kiválasztása mindig a vendég igényeihez igazodva történik.
 A szín tartóssága az alap szemöldökszíntől  függően 3-4 hét.

A szemöldök festésének menete:

A tartós szempilla festés gyönyörűen kiemeli a szemeket, szebbé teszi a tekintetet, ajánlott azoknak a vendégeknek is akik nem szeretik sminkelni magukat, sportolnak vagy világosabb szempillákkal rendelkeznek.
Több árnyalatból tudjuk a legmegfelelőbbet kiválasztani.

A szem különösen érzékeny terület, festés előtt  ki kell zárni azokat a tényezőket amelyek miatt azt nem lehet elvégezni.
A szempilla festése maximális odafigyeléssel történik, gondosan ügyelve a szem és szemkörnyék, festést követő utóápolására is.

A szín tartóssága:4-6 hét.
A szempilla és szemöldök festése minden korosztály számára ajánlott,  férfiak is bátran igénybe vehetik.

A tartós szempilla- és szemöldökfestés előnyei:

A szempillafestés az egyik legnagyszerűbb megoldás a szem kiemelésére, a  3D műszempilla viselése mellett. Az arcnak eléggé hangsúlyos része a szem, a szempillák pedig keretbe foglalják. Igéző, vonzó tekintetet kölcsönöznek a dús és sötét szempillák és igen praktikus azok számára is, akiknek nincs elég idejük minden reggel kisminkelni magukat vagy csak szimplán a gyors és tartós megoldásokat szeretik. A szép ívű és színű szemöldök szintén nagyban hozzájárul az esztétikus külső megjelenéshez, ezért érdemes kozmetikus segítségével “rendbe tenni”, mivel így elkerülhetjük a tipikus hibákat, mint pl. túlszedett szemöldök, “bohóc “ szemöldök, csík szemöldök illetve a túl sötétre festett szemöldök.