Dentium Implant Center

Faltusz-Tóth Krisztina - Projekt Manager

2014-ben, a rendelő nyitásakor csatlakoztam a Dentium Implant Center csapatához – akkor még részmunka idős recepciósként.

2017 októbere óta látom el a Projekt Manager feladatkört teljes állásban, amely a klinika menedzselését foglalja magában.

Feladataim közé tartozik a rendelő mindennapi életének megkönnyítése, értem ez alatt a megfelelő és pontos szervezési folyamatokat – mind páciens koordinálás, foglalások, pénzügyi folyamatok, meetingek, marketing és értékesítési folyamatok terén. Az évek során volt elég időm tapasztalatokat szerezni és tanulságokat levonni ahhoz, hogy mára komplexen lássam át egy rendelő feladatait.

Munkám során a legfontosabb, hogy azokat a folyamatokat tudjam támogatni, amelyektől pácienseink elégedetten távoznak a rendelőből, illetve a kollegák is elégedettek munkájukkal.

Péter Ildikó - Főasszisztens

Főasszisztensként dolgozom a Dentium Implant Center csapatában.

Munkám során ügyelek a rendre, tisztaságra.
Mindig arra törekszek, hogy a páciensek elégedetten távozzanak minden kezelés után.
Dentálhigiénikusként én végzem a fogkőeltávolításokat és fogfehérítéseket a rendelőben. Mindig óriási öröm a páciensek  boldog mosolyát látni a beavatkozások után.

Bajusz Éva - Pénzügyi vezető

Közgazdaként a gazdaság számtalan területén szereztem tapasztalatot, hosszú idő óta a versenyszférában dolgozom mégis újdonság volt számomra megismerni az egészségügyet. A kellemes, családias környezet, a befogadó, kedves kollégák azonban gyorsan átsegítettek az új környezet megismerésében és a beilleszkedésben. Tudásommal, tapasztalatommal a háttérben segítem kollégáim munkáját és ezen keresztül a pácienseink és ügyfeleink megelégedettségét és bízom abban, hogy az odaadó közös munkánk, hozzáállásunk hosszú távú, bizalomra épülő kapcsolatot eredményez ügyfeleinkkel. Célom, hogy a hozzánk betérők úgy érezzék magukat, mint egy család kedves vendége.

Papp Tamara Edit - Dentál higiénikus, fogászati asszisztens

Fogászati asszisztensi pályafutásom 1989-ben kezdtem állami szférában,1999-ben szakmai tudásom bővítéseként dentálhigiénikusi képesítést szereztem.

2019. március óta erősítem a Dentium Implant Center csapatát, munkám során fontos, hogy megfelelő környezetben, megfelelő csapattal végezzem napi teendőim, és maximális odafigyeléssel, empatikus hozzáállással , csapatjátékosként segítsem kollegáim munkáját.
Pácienseink minden esetben elégedett mosollyal távoznak rendelőnkből , legyen az egy egyszerűbb fogkő eltávolítás, fogfehérítés vagy egy nagyobb szájsebészeti beavatkozás.

2019. Praxismenedzser képesítés -Vezinfo
2012-2017 . Rtg. kezelői tanfolyam – Gáspár M. Center
2012. Soft laser kezelői tanfolyam – Gáspár M. Center
2012 óta oktatói munkát végzek, fogászati asszisztensek, és dentálhigiénikusok
részére,prevenció,orálhigiénés tevékenység,műszertan és radiológia tárgyakban
2007-től , másodállásban magánrendelőben dolgoztam, ahol a szájsebészeti műtéteknél asszisztáltam és szereztem újabb szakmai ismereteket.
Szakmai tudásom, elhivatottságom átadása mindig is fontos volt számomra, folyamatosan szereztem az újabb és újabb képesítéseket, amelyeket munkám során hasznosíthatok.


Mottóm: Arcunk éke mosolyunk !