Dentium Implant Center

Orvosaink

Dr. Gaál Zoltán

Szakmai vezető

„Több évig dolgoztam éjjel-nappali fogászaton már korábban is, így elég nagy rutinnal rendelkezem a sürgősségi betegellátásban és a fogpótlástanban egyaránt. Igyekszem nem csak jó orvos, hanem jó ember is lenni, ezért elsődleges szempontom, hogy fájdalommentes, precíz ellátásban részesítsem minden páciensemet. Ezt a fogorvosi rendelőben dolgozó összes fogorvostól megkövetelem.”

Dr. Tóth Kata

Főorvos

Diplomámat a Semmelweis Egyetem fogorvostudományi karán szereztem. Tanulmányaim mellett az egyetem klinikai tehetséggondozó programjának keretein belül 9 hónapot töltöttem el a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Oktatási Centrumának Dento-alveolaris Sebészeti osztályán. Diploma után éjjel-nappali fogászaton szereztem rutint a sürgősségi betegellátásban. Konzerváló fogászattal, fogpótlásokkal, esztétikai fogászattal is foglalkozom.

Dr. Heidl Anna

Fogorvos

Diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem. Érdeklődési körömbe főként a gyermekfogászat és az esztétikus fogászat tartozik. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek minél előbb elsajátítsák a helyes száj- és fogápolást és ez a mindennapi rutinjuk részévé váljon.

Dr. Császár Zita - Parodontológus szakorvos

Dr. Császár Zita

Parodontológus szakorvos

Diplomám megszerzése után, parodontológus szakorvos jelöltként 3 évet dolgoztam a Fogászati es Szájsebészeti Oktató Intézetben és még számos rendelőben. Több parodontológiai-implantológiai elméleti és gyakorlati kurzuson részt vettem, állandóan képzem magam. Szakterületem a fogágy gyógyítása, ezáltal a még menthető fogak megőrzése. Meggyőződésem, hogy a fogágybetegség idei felismerése és korai gyógyítása a fogászat alappillére.

Dr. Ali Dehghani

Dentoalveoláris szájsebész

Összeszokott csapatával mindennap hozzásegíti pácienseit, hogy szép és egészséges mosollyal távozzanak a rendelőből. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden kezelésnél fájdalommentesen járjon el.

Dr. Amir Pasha Nouri

Fogorvos

Mindig maximalista vagyok a fogászatban, minden erőfeszítést megteszek, hogy fejlesszem és javítsam a készségemet, és ezáltal a lehető legmagasabb szintű egészségügyi ellátást nyújtsam a betegek számára. Olyan személyes kapcsolatot hozhatok létre, amely lehetővé teszi, hogy bármely beteg kényelmesen érezze magát, és bízzon bennem, mint szájápolási szolgáltatójuk.

Dr. Zolnai Vilmos

Fogorvos

Dr. Hadi Dehghani

Fogszabályzó specialista

Fogszabályzó specialista, és általános fogorvosa a Dentium Implant Center csapatának. Pácienseire nagy gonddal ügyel, mindig öröm hozzá bemenni, ha ez furcsán is hangozhat egy fogorvos vonatkozásában – pácienseink véleménye alapján kijelenthetjük, hogy örömmel ülnek be a fogorvosi székbe, ha Ő rendel. Kedves és magabiztos stílusa és szakmai hozzáértése garancia a tökéletes fogászati munkára.
A fogszabályzási tervezés kifejezetten a szenvedélye, amit tükröznek munkái, és elégedett páciensei.

Dr. Sina Choi

Fogorvos

Úgy hiszem a páciens elégedettsége, az én elégedettségem.
Az elsődleges számomra a páciens, akinek a legjobb szolgáltatást nyújtsam legjobb tudásom szerint. Mindig meghallgatom a beteget, és foglalkozom azokkal az emberekkel akik fogászati problémákkal kűzdenek.

Dr. Afshin Dehghani

Plasztikai sebész

Az országban a legtöbbet operáló plasztikai sebész, akinek mindig van ideje még ezen felül is pácienseivel foglalkozni.

Tőle biztos, hogy nem jön el úgy senki, hogy ne lenne maximálisan elégedett a doktor úr munkájával és a szolgáltatás minőségével. Ezt mutatja az is, hogy havonta 50-100- an választják Őt orvosuknak, és ha évek múlva újra beavatkozást szeretnének bizton kereshetik Őt újra. Kedvessége és profizmusa miatt is a legkedveltebb plasztikai sebész az országban.

Dr. Mohammad T. Jaberansari

Plasztikai sebész

Dr. Wagner Pál

Plasztikai sebész