fbpx
Dentium Implant Center Logo

Orvosaink

Dr. Foad Haghighat

Főorvos, fogorvos

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy betegeim a legmodernebb kezelésekben részesüljenek, ezért folyamatosan részt veszek magyar és nemzetközi tanfolyamokon. Főbb érdeklődési területeim a modern eszközökkel, nagyításban végzett gyökérkezelések, illetve a mosolytervezésen alapuló komplex szájrehabilitációk végzése. Beavatkozásaim során ügyelek, hogy az eredmény a lehető legesztétikusabb legyen, illetve kiemelt figyelmet fordítok a parodontológiai és regeneratív szempontokra.
Dr. Ali Dehghani

Dr. Ali Dehghani

Dentoalveoláris szájsebész

Összeszokott csapatával mindennap hozzásegíti pácienseit, hogy szép és egészséges mosollyal távozzanak a rendelőből. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden kezelésnél fájdalommentesen járjon el.

Dr, Amir Pasha Nouri

Dr. Amir Pasha Nouri

Fogorvos

Mindig maximalista vagyok a fogászatban, minden erőfeszítést megteszek, hogy fejlesszem és javítsam a készségemet, és ezáltal a lehető legmagasabb szintű egészségügyi ellátást nyújtsam a betegek számára. Olyan személyes kapcsolatot hozhatok létre, amely lehetővé teszi, hogy bármely beteg kényelmesen érezze magát, és bízzon bennem, mint szájápolási szolgáltatójuk.

Dr. Hadi Dehghani

Dr. Hadi Dehghani

Fogszabályzó specialista

Fogszabályzó specialista, és általános fogorvosa a Dentium Implant Center csapatának. Pácienseire nagy gonddal ügyel, mindig öröm hozzá bemenni, ha ez furcsán is hangozhat egy fogorvos vonatkozásában – pácienseink véleménye alapján kijelenthetjük, hogy örömmel ülnek be a fogorvosi székbe, ha Ő rendel. Kedves és magabiztos stílusa és szakmai hozzáértése garancia a tökéletes fogászati munkára.
A fogszabályzási tervezés kifejezetten a szenvedélye, amit tükröznek munkái, és elégedett páciensei.

Dr. Sina Choi

Dr. Sina Choi

Fogorvos

Úgy hiszem a páciens elégedettsége, az én elégedettségem.
Az elsődleges számomra a páciens, akinek a legjobb szolgáltatást nyújtsam legjobb tudásom szerint. Mindig meghallgatom a beteget, és foglalkozom azokkal az emberekkel akik fogászati problémákkal kűzdenek.