Dentium Implant Center

Orvosaink

Dr. Ali Dehghani

Dentoalveoláris szájsebész

Összeszokott csapatával mindennap hozzásegíti pácienseit, hogy szép és egészséges mosollyal távozzanak a rendelőből. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden kezelésnél fájdalommentesen járjon el.

Dr. Amir Pasha Nouri

Fogorvos

Mindig maximalista vagyok a fogászatban, minden erőfeszítést megteszek, hogy fejlesszem és javítsam a készségemet, és ezáltal a lehető legmagasabb szintű egészségügyi ellátást nyújtsam a betegek számára. Olyan személyes kapcsolatot hozhatok létre, amely lehetővé teszi, hogy bármely beteg kényelmesen érezze magát, és bízzon bennem, mint szájápolási szolgáltatójuk.

Dr. Hadi Dehghani

Fogszabályzó specialista

Fogszabályzó specialista, és általános fogorvosa a Dentium Implant Center csapatának. Pácienseire nagy gonddal ügyel, mindig öröm hozzá bemenni, ha ez furcsán is hangozhat egy fogorvos vonatkozásában – pácienseink véleménye alapján kijelenthetjük, hogy örömmel ülnek be a fogorvosi székbe, ha Ő rendel. Kedves és magabiztos stílusa és szakmai hozzáértése garancia a tökéletes fogászati munkára.
A fogszabályzási tervezés kifejezetten a szenvedélye, amit tükröznek munkái, és elégedett páciensei.

Dr. Sanaz Teymouri

Fogorvos

Kiváló kommunikációs készség és sokrétű tapasztalat a fogászati turizmusban és diagnosztikában a páciens teljes kórképének ismerete nélkül.

Dr. Sina Choi

Fogorvos

Dr. Afshin Dehghani

Plasztikai sebész

Az országban a legtöbbet operáló plasztikai sebész, akinek mindig van ideje még ezen felül is pácienseivel foglalkozni.

Tőle biztos, hogy nem jön el úgy senki, hogy ne lenne maximálisan elégedett a doktor úr munkájával és a szolgáltatás minőségével. Ezt mutatja az is, hogy havonta 50-100- an választják Őt orvosuknak, és ha évek múlva újra beavatkozást szeretnének bizton kereshetik Őt újra. Kedvessége és profizmusa miatt is a legkedveltebb plasztikai sebész az országban.

Dr. Mohammad T. Jaberansari

Plasztikai sebész

Dr. Wagner Pál

Plasztikai sebész

Dr. László Gyula

Plasztikai sebész