Dentium Implant Center

Arcplasztika

Egy plasztikai beavatkozás előtt mindig szeretne valamit szebbé, tökéletesebbé tenni a páciens. Sajnos testünk néhány részét nem takarhatjuk el, ha nem vagyunk vele megelégedve és sokszor nem is csupán rajtunk múlik, hogy nem ápoltuk, kezeltük megfelelően. Éppen ilyen az arcunk is, amelyen gyakran meglátszik a stresszes életmód és az idő. Ezek ellen nem igen tudunk mit tenni, de változtathatunk arcunk nem tökéletes részein valamely arcplasztikai beavatkozással.

 

Egy arcplasztikai beavatkozás során kellemesebbé, fiatalosabbá tehetjük arcunkat, az elismerő tekintetetek pedig nekünk is több önbizalmat, magabiztosabb kiállást adnak a mindennapokban. Az első benyomást a külsőnk és megjelenésünk határozza meg és ha elsőre nem azt a hatást keltjük, amit szeretnénk, később már nagyon nehéz átalakítanunk a rólunk élő képet.

Az arc plasztika számos formáját végezzük rendelőnkben, legyen szó a nyak, a homlok, a szemkörnyék, az áll, vagy éppen a száj körüli területek korrekciójáról. Az teljes arcplasztika során plasztikai sebészeink arra törekednek, hogy a bemetszéseket lehetőleg kevésbé feltűnő helyen, főként a haj vonalában, a fül közelében végezzék, így a hegek később rejtve maradnak.

Az idősebb korosztály számára a nyakplasztika egy igen kedvelt esztétikai beavatkozás. A megereszkedett, ráncos bőr ugyanis nem csupán az arcon jelent problémát. A nyak korrekciója során a bőr alatti vékony izomréteg megfeszítése történik, amely csökkenti a barázdált bőrt és helyreállítja ezzel a fiatalos nyak kontúrjait, vonalait. 

Minden arcplasztikai beavatkozást a páciens igényeire és adottságaira szabunk. Minden arc   és nyak különböző ugyanis, éppen ezért a plasztikai műtétet minden esetben személyes konzultáció előz meg szakorvosainkkal, akik felmérik a szükséges eljárást, ismertetik a beavatkozás esetleges kockázatait és lépéseit.

Az arcplasztika eredménye és tartóssága egyaránt egyéni adottságok függvénye. A végeredmény azonban egy fiatalosabb, megnyerőbb arc, amely magabiztos megjelenést ad. Ha Ön is érdeklődik arcplasztikai és nyak korrekciós beavatkozásink iránt, keresse fel plasztikai sebészeinket egy személyes konzultációra.

 

Páciensünk ajánlása:

Teljes ráncfelvarrást és arcplasztikát végeztettem a szemem felső és alsó részén. 6 hónapos kutatást követően rábukkantam a Dentium Implant Centerre, ami minden kívánságomnak megfelelt. Mielőtt Magyarországra utaztam, folyamatos kapcsolatban voltam Mohammaddal, a regisztrált plasztikai sebészemmel.

Nagyon ideges voltam, amikor elérkeztünk a beavatkozás napjáig, de nem kellett volna aggódnom. A repülőtérről a csodálatos lakásomhoz vittek. Mindezt Mohammad szervezte meg még az utazásomat megelőzően. Kaptam egy mobiltelefont minden egyes orvos telefonszámával, akiket bármikor kereshettem. A műtétem a következő napon volt.  A szokásos vérvizsgálatok után találkozhattam az orvosaimmal, Dr. László Gyulával, Dr. Afshin Dehghanival és Dr. Mohammad T. Jaberansarival. Mindannyian nagyon profik és közvetlenek voltak. A kórház nagyon tiszta volt, a legjobb kezelést kaptam és a műtétet követően is figyeltek rám. 2 napot töltöttem a klinikán és úgy bántak velem, mint egy hírességgel. A gyógyulás nagyon gyors és problémamentes. Az ott töltött 2 hét alatt nálam maradhatott a mobiltelefon és állandó kapcsolatban voltam az orvosaimmal. Levélben mindent elrendeztünk, amióta pedig hazaértem, néhányszor kapcsolatban is léptem Mohammad doktorral. Még mindig gyógyulgatok, de minden nappal egyre jobban érzem magam. Nagyon hálás vagyok, hogy végül belevágtam a műtétbe, mert azóta sokkal szebbnek és magabiztosabbnak érzem magam. Az arcom és a szemeim nagyon természetesek, nem olyan, mint amilyenek ez elhibázott plasztikai beavatkozások. A szemeim egyszerűen csodálatosak! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Dentium Implant Center csapatát!