fbpx
Dentium Implant Center Logo

Arcfiatalító kezelések

Nyerje vissza természetes szépségét fájdalommentesen, arcfiatalító kezeléseink egyikével!

Ismerkedjen meg a legmodernebb arcfiatalító eljárásainkkal!

Nyerje vissza Ön is fiatalos, és üde arcvonásait, egy gyors, és visszamaradó hegek nélküli kezeléssel!!

Két ember közt a legrövidebb út egy mosoly, ne fogja hát vissza magát, és nyerje vissza önbizalommal teli, derűs megjelenését már ma!

Fiatalodjon éveket könnyedén, és fájdalommentesen mindössze 45 perc alatt!

Hogyan zajlik az arcfiatalító eljárás?

Az arcfiatalítás során alkalmazott beavatkozások számos lehetőséget nyújtanak az arcfelületen fellelhető különböző bőrhibák halványítására, illetve eltávolítására. A számos kezelés közül szakemberünk kiválasztja az Ön állapotából adódó legmegfelelőbb eljárást, amelyet követően bőre szó szerint megfiatalodik, hidratáltabbá, világosabbá és feszesebbé válik.

Milyen bőrhibákat képes az arcfiatalító műtét helyrehozni?

Az arcfiatalító eljárás során a kiválasztott kezelés keretében, igény esetén több kezelés kombinálásával megszabadítjuk arcát a régi, nem megfelelően kezelt pattanások és gyermekkori betegségek által hátrahagyott hegektől, az apróbb sérülésektől, szeplőktől és a finom ráncoktól. Azon páciensek is bizalommal fordulhatnak hozzánk, akik a szeborreás dermatitisben, közismertebb nevén szeborreás bőrgyulladásban szenvednek.

APTOS szálkezelés

Mikor válasszuk az APTOS kezelést?

 • Az APTOS kezelést akkor érdemes alkalmazni, ha a páciens nem tud, nem akar hosszabb távollétet eltölteni a munkavégzéstől, vagy állapota nem igényli az általános ráncfelvarrást.

 • Az APTOS kezelés ugyanis az általános ráncfelvarrással szemben nem jár nagyobb hegekkel, vagy hosszas gyógyulási folyamattal.

 • AZ APTOS szálak beültetését helyi érzéstelenítéssel, gyakran nyugtató, vagy fájdalomcsillapító gyógyszerek alkalmazása mellett végezzük.

A beavatkozás időtartama:

Körülbelül fél órát vesz igénybe.

 • Az APTOS, egy speciális, fogazott szerkezettel ellátott szál, amely olyan vékony, hogy egy injekciós-tűn keresztül, helyi érzéstelenítés alkalmazásával elvezethető a bőr alatt.
 • Az arc megereszkedett bőrébe beakasztjuk ezt a szálat, majd azt megfeszítve kiegyenesítjük, így a fölötte lévő bőr is visszaáll az eredeti helyére.
 • A szervezet az APTOS speciális szálra úgy reagál, hogy finom heggel veszi azt körül, ebbe kapaszkodnak meg az apró fogak, így a beültetett szál önmagát tartja meg hosszú időn át.

Az arc mely részein használható az APTOS kezelés?

Az APTOS kezelés nagy sikerrel használható a megereszkedett bőr, az elmosódott arcvonások kontúrjának visszaállítására.
Alkalmas a szemöldök, vagy az ajkak ívének újradefiniálására, a nem túl előrehaladott öregségi folyamatok csökkentésére.

Az APTOS kezelés esetén ritkán előforduló szövődmények:

Az APTOS szálak beültetését követően enyhe bevérzések előfordulhatnak a kezelt területen, esetlegesen némi területi gyulladás, duzzanat is jelentkezhet.

Wirescalpel

Mikor használhatjuk a Wirescalpel technikát?

 • Ez az arcplasztikai beavatkozás a hölgyek, és igen, az urak megjelenésének egyik igencsak fontos elemét, az elbűvölő mosolyt hivatott visszaadni. Az évek múlásával a bőr megereszkedik, veszít rugalmasságából, az öröm, és a bánat egyaránt mély árkokat képes szántani az ember bőrébe.

 • A Wirescalpel technika ezeket a területeket, a száj sarkainál kialakuló vonalak mélységének enyhítését célozza meg, de ez még nem minden!

 • Ezen beavatkozás felszámolja az orr alatti területeken kialakult vonalakat is, hogy a páciens megjelenése újra üde, fiatalos, és elbűvölő lehessen!

A Wirescalpel beavatkozás időtartama:

Régi, gondtalan mosolyát akár egy 30 perces beavatkozás során is visszanyerheti, amelyet helyi érzéstelenítés alkalmazása mellett végzünk. A beavatkozás nem jár hegek visszamaradásával, gyulladás, és bevérzés sem jellemző a kezelt területen.

 • A WireScalpel technika a nevéből adódóan egy szálas technika, mely során egy speciális alapanyagú szálat vezetünk be egy keskeny tűhöz kötve a bőr rétegei alá.
 • Az úgynevezett felfüggesztéses technikát alkalmazva juttatjuk el ezt a speciális alapanyagú szálat a páciens mosolyvonalához.

Milyen területek megfiatalításához használható még a Wirescalpel kezelés?

Érzelmeink az egész arcunkat megmozgatják, e technika segítségével így a cél az, hogy megszüntessük a rosszalló szemöldökráncolások nyomait a homlokon.
Illetve az arc alsó részén a mosolyságból keletkező ráncvonalakat is felszámoljuk, amelyek indokolatlanul komoly megjelenést kölcsönöznek a páciensnek.

Silhouette lift

Mit jelent a Silhouette lift kezelés?

A beavatkozás célja az arcon az évek múltával kialakult mélyebb ráncok, és barázdák kezelése, mint amilyenek az áll két oldalán is kialakuló marionett ráncok.

A kezelés időtartama:

A Silhouette lift beavatkozás körülbelül 45 percet vesz igénybe, amelyet helyi érzéstelenítés mellett végzünk el, amennyiben szükséges, úgy a pácienst relaxánssal is ellátjuk.

 • Az arcplasztikai kezelés alatt egy apró bemetszést ejtünk a halántéktáji hajas fejbőrön.
  Ezen a körülbelül 1 centiméteres bemetszésen keresztül fogjuk bevezetni a kezelés során használt függesztő-szálakat egymással párhuzamosan.
 • A kezeléshez használt szál nem fogazott, hanem apró kónuszokkal ellátott függesztő-szál, amelyek a behelyezést követően megkapaszkodnak a bőr alatti rétegben, idővel ezek körül megindul a kötőszövet kialakulása.
 • A kónuszok az erős kötőszöveti rostok kialakulásával párhuzamosan felszívódnak, a rostokhoz rögzült függesztő-szál azonban visszamarad, amely lehetővé teszi az arc-illetve a nyak szöveteinek megfeszülését.

Milyen területek megfiatalításához használható még a Silhouette lift kezelés?

Ezek kezelése mellett elhalványítjuk az orr és a száj között keletkezett mélyebb barázdákat is, illetve az orr-illetve a szájzug redőit.

A beavatkozás után tanácsaink:

Az Silhouette lift kezelés esetén ritkán előforduló szövődmények:

MENNYIBE FOG KERÜLNI ÖNNEK?

APTOS soft lifting

400 000 Ft

Wire scalpel ránctalanítás

400 000 Ft

Silhouette lift

250 000 - 450 000 Ft

Ne adja fel a változásra vonatkozó álmait, keressen meg minket bizalommal!

Már több százan próbálták nálunk ezt a szolgáltatást és csak poztitív visszajelzéseket kaptunk.

Ha te  is felkészültél erre a fájdalommentes beavatkozásra akkor téged is sok szeretettel várunk.

Jelentkezzen be hozzánk!