fbpx
Dentium Implant Center Logo

Arcplasztika

Ismerkedjen meg szerteágazó arcfiatalítási eljárásainkkal.

A legmodernebb eljárások alkalmazásával biztosítjuk, hogy arcán a ráncok mélysége csökkenjen a fiatalos, és üde külső visszaszerzéséért.

Tudta, hogy ma már testidegen anyagok használata nélkül is bátran megfiatalítható az emberi arc?

Mikor ajánlott az arcplasztika igénybe vétele?

Az arcplasztikai műtétet azoknak a hölgyeknek és igen, uraknak is javasoljuk, akik elégedetlenek a külsejükben megnyilatkozó évek nyomaival, és szeretnék azt a frissességet sugározni megjelenésükben, amely még mindig bennük lakozik.
A műtét során a legmodernebb eljárások alkalmazásával biztosítjuk, hogy az arcára a megannyi stresszhelyzet, és környezeti ártalom hatására keletkezett ráncok mélysége csökkenjen a fiatalos, és üde külső visszaszerzéséért.

A test öregedése során a szövetek veszítenek addigi feszességükből, emellett a gravitáció is közrejátszik abban, hogy a bőre megereszkedjen.
Ezt a folyamatot sajnálatosan felgyorsítja a túlterhelt életmód, a sok stressz, a nem megfelelő táplálkozás, a betegségek, és az egyéb környezeti ártalmak.

Önnek azonban nem kell ezektől a hatásoktól szenvednie, mivel ma már alacsony kockázat mellett, személyre szabott arcplasztikai műtéti eljárásokkal vissza tudjuk állítani külseje valódi fényét.

Az eljárás időtartama:

Az arcplasztikai műtét minimum 2-3 órát vesz igénybe, de ez természetesen függ a páciens állapotától, továbbá az elvégzendő beavatkozás típusától is, hiszen ma már kombinált beavatkozásokat is alkalmazunk. Az arcplasztikai műtét elvégezhető helyi érzéstelenítéssel, vagy altatással is, a műtét típusától függően.

 

Ne aggódjon, a műtétet követően nem sok időre kell megszakítania a hétköznapjai ritmusát.

 • Az arcplasztikai műtét során zsírleszívást és arcfiatalítást végzünk, amely során eltávolítjuk a felső, az évek során károsodott bőrréteget, bőr-és izomfeszítést alkalmazunk az arc különböző területein a régi üdeség visszaszerzéséért.
 • A kezelt arcfelületen ráncfelvarrás, és bőrfeszesítés során, a páciens természetes, és eredeti arckifejezéseit megőrizve végezzük el a beavatkozást, eltávolítjuk a felesleges bőrt.
 • Az arcplasztikai műtétet követően, és a páciens igényeit figyelembe véve kiegészítő kezeléseket is alkalmazhatunk, mint például a felületi lézeres kezelést, amely továbberősítheti a műtét által elért fiatalodás mértékét.

Mi történik a beavatkozást követően?

Milyen, ritkán előforduló szövődményei lehetnek az arcplasztikai műtétnek?

Akárcsak más műtéteknél, itt is előfordulhatnak –igaz ritkán- bizonyos szövődmények. Ilyenek lehetnek a műtét által érintett területek egyes részeinek gyulladása, bőrduzzanat kialakulása. A műtétet követően a páciensnek nagyon körültekintőnek kell lennie, és követnie kell kiválóan képzett kollégáink útmutatását, hogy elkerülje többek közt a seb esetleges szétválását. Ez különösképpen az erős dohányos személyeknél okozhat problémát a fül mögötti területeken.

Az arcplasztikai műtétet követően páciensünk megfigyelheti a bőre érzékenységének elveszítését, amely tünet pár naptól-néhány hónapig is elhúzódhat a sejtek gyógyulásának ütemétől függően. A műtött területet érintő egyik szövődmény lehet még továbbá a túlsarjadt heg, amely természetesen probléma nélkül meggyógyítható.

Arcformázás

Az arcformázás műtéti eljárás lényege az, hogy a páciens megereszkedett bőrét, és arcának elmosódott kontúrjait testidegen anyagok felhasználása nélkül helyreállítsuk. Az arcformázás eljárás során a páciens hasából, combjából, vagy csípőjéből származó zsírszövetet használjuk fel az arc újraformálásához.

Miért kiváló alapanyag a saját zsírszövet az arcfiatalításhoz?

 • Többek közt azért, mert teljességgel antiallergén, vagyis nagy felületen pl. teljes arckezelésnél sem kell a páciensnek aggódnia az allergiás tünetek megjelenése miatt.

 • A saját zsírszövet használata teljesen biztonságos, és még az arcbőr megereszkedett szövetére is bőrregenerációs/bőrmegújító hatással van.

 • A kezelés teljesen természetes arckontúrokat eredményez, vagyis a pácienst körülvevő személyek előtt is titokban maradhat a beavatkozás ténye.

Az eljárás időtartama:

A saját zsírszövettel történő arcformázás beavatkozás átlagosan 30-és 45 perc közötti időtartamot ölel fel. A beavatkozást helyi érzéstelenítés alkalmazása mellett végezzük el.

 • A páciens combjából, hasából, a nyaki területről vagy a csípőjéből egy vékony kanül segítségével megfelelő mennyiségű zsírszövetet nyerünk ki.
 • Ezt a kinyert anyagot hagyjuk leülepedni, majd egy speciális szűrőn átjuttatva így tiszta zsírsejteket helyi érzéstelenítés mellett az arc előre meghatározott részeibe fecskendezzük.
 • A beavatkozás során az arcba szándékosan több zsírszövetet jutattunk, mint azt az arcformázás igényelné, ugyanis ennek az anyagnak 10-30%-a (pácienstől függ) felszívódik természetesen úton a szervezetbe.
  A beavatkozás során a cél az, hogy a saját zsírszövetet felhasználva formázzuk az arcot, a megereszkedett arckontúrokat visszaállítsuk az ideális állapotába, a már meglévő esztétikai hibákat korrigáljuk.
 • A saját zsírszövet felhasználásával a vékony ajkakat, és a szájkörnyéki finom ráncokat is feltölthetjük, így feszesebb, teltebb hatást érhetünk el.

A beavatkozás után tanácsaink:

Az arcformázás kezelést esetlegesen követő szövődményekről:

A kezelést követően felléphet enyhe duzzanat a kezelt területen, esetleges némi bőrgyulladással.

MENNYIBE FOG KERÜLNI ÖNNEK?

Arcplasztika

850 000 Ft

Arc-és nyakplasztika

1 000 000 Ft

Mondjon búcsút már ma a ráncoknak, és kérjen, tőlünk ingyenes konzultációs időpontot ahol megbeszélhetjük kezelésének részleteit! Tegyen egy lépést az új, magabiztosabb, fiatalosabb külsővel rendelkező új önmaga felé!

Jelentkezzen be hozzánk!