fbpx
Dentium Implant Center Logo

Vádli nagyobbítás

Miért érdemes vádli nagyobbítást elvégeztetni?

A vádlinagyobbítás lényege a vádli alakjának, asszimetriáinak kijavítása, valamint a tömegének megnövelése, egyes esetekben pedig a szövetek regenerációja sérülés után.

A vádli nagyobbító műtét időtartama:

A vádlinagyobbítás helyi érzéstelenítés után történik, és nagyjából 1 órát vesz igénybe.

  • Mint minden beavatkozást, ezt is alapos konzultáció előz meg, melynek során orvosaink ismertetik a pácienssel a beavatkozás hatásait, mellékhatásait, valamint tanácsokat adnak a kezelés utáni regenerációs időszakra.
  • Ezután orvosaink bemetszést ejtenek a belső vádlin, melyen keresztül behelyezik a kívánt alakú szilikon implantátumot.

A beavatkozás után tanácsaink:

Előforduló szövődmények, későbbi mellékhatások:

Duzzadás, kismértékű fájdalom, véraláfutások.

MENNYIBE FOG KERÜLNI ÖNNEK?

Vádli implant

1 000 000 Ft

A szép, kecses női lábak kiemelten fontos szerepet játszanak az esztétikus nőies megjelenésben. Sok nő gondolja azonban úgy, hogy neki nincsenek jó lábai. Amikor valaki nincs megelégedve a lábaival, akkor hajlamos lábait hosszú szoknya és nadrág viselésével takargatni. A vádliformázás és/vagy vádlinagyobbítás megoldást nyújthat erre a problémára különféle formájú (hosszúkás, orsó, csepp) implantátumok beültetésével, melynek hatására a boka karcsúbbnak tűnik, a vádli formásabbá válik és az egész láb összességében arányosabb és esztétikusabb megjelenésű lesz.

Jelentkezzen be hozzánk!