fbpx
Dentium Implant Center Logo

Referenciák

Ők is minket választottak

Csengeri Attila a Dentium Implant Centerben járt

Dentium Implant Center és Papp Feri (Irigy Hónaljmirigy) esete

Éliás Gyula JR. is évek óta a Dentium Implant Centerbe jár 

Videó lejátszása

Koltai Róbert is nálunk járt…

Sipos Péter is nálunk járt…

Pordán Petra is nálunk szépült…

Kocsis Korinna

“Senki sem szeret fogorvoshoz járni, de ha probléma van akkor nincs mese. 🤷🏻‍♀️ Egy ideje érzékeny volt az egyik régebben tömött fogam és nem akartam, hogy esetleg az ünnepek alatt gondot okozzon, ezért jobbnak láttam nem halogatni. Ajánlás útján jutottam el Dr. Gaál Zoltánhoz. Szerencsére viszonylag gyorsan kaptam időpontot, nagyon profin és rövid idő alatt orvosolta a problémátBudapesten két helyszínen is elérhető, az Örs vezér téri Àrkád Dentalban és a Szent István körúti Dentium Implant Centerben.
Forduljatok hozzá bizalommal! 🙂

Fogászat

Gergely Gábor

“Jó környezet, kedves fogadtatás, tökéletes eredmény (fogfehérítés)!”

Ring Viktória

“Nagyon jó mindenkinek ajánlom, mert itt mindent fájdalommentesen csinálnak!!!!! ”

Husz Zsófia

“Esztétikai fogászat kezelésen vettem részt és mindenkinek csak ajánlani tudom a rendelőt. Kedvesek, professzionálisak, a rendelő nagyon szép és rendezett valamint a lokáció is tökéletes! Máskor is biztosan bizalommal választom őket! ”

Nemes Sándor

“Többször voltam már, ha valaki a legjobb helyet keresi, akkor ne keressen tovább, mert ez az. Anno én is az itteni értékelések alapján választottam a helyet, és a kiemelkedő pontszám nem véletlen. Profik, a természetes kedvességükről pedig példát vehetne bármilyen más (nem csak orvosi) intézmény. Nemrég csavarták be az implantot, érezni alig lehetett, és egy sima fogfúrás élménye hangilag sokkal félelmetesebb, úgyhogy bátran ajánlom! 🙂 ”

Darvas András

“Csak az tud e helyről felsőfokon beszélni, aki már ott járt és megtapasztalhatta, hogy számukra nincs lehetetlen. Csodálatos emberek, fogászati oázis. ”

  Plasztikai sebészet

  Andrea

  “Profi csapat, profi Orvosokkal és nem utolsó sorban profi személyzettel! Köszönöm ♥️ ”

  Fodor Viktória

  “Legyen kérdésem fogászattal, plasztikával vagy bőrápolással, mindenre egy helyen kapok választ! Szuper hely, bátran ajánlom mindenkinek!! ”

  Végh Ágnes

  “Maximális elégedettség, teljes körű kiszolgálás! Nagyon szuper, hogy egy helyen van a fogászat, plasztikai sebészet és a kozmetika. Mindenki profi, csak ajánlani tudom! ”

  Hussen Ali

  “All thanks and appreciation to Dr. Muhammed Jabransari Super, an amazing professional team! they are nice! I can only recommend to everyone! There was no pain in breast reduction Indeed, all my respect to them !!! Greetings: 🌷🌷🌹🌹 Fayrwz ”

   Kozmetika

   Tóth Gabriella

   “Nagyon kedves és jól felkészült csapat. Kellemes és megnyugtató környezet. Az orvosok, az aszisztensek, a kozmetikus és minden dolgozó magas szakmai színvonalon végzi a munkáját. ”