Dentium Implant Center

Referenciák

Fogászat

Client Logo

“Jó környezet, kedves fogadtatás, tökéletes eredmény (fogfehérítés)!”

Gergely Gábor
Client Logo

“Nagyon jó mindenkinek ajánlom mert itt mindent fájdalommentesen csinálnak!!!!! ”

Ring Viktória
Client Logo

“Esztétikai fogászat kezelésen vettem részt és mindenkinek csak ajánlani tudom a rendelőt. Kedvesek, professzionálisak, a rendelő nagyon szép és rendezett valamit a lokáció is tökéletes! Máskor is biztosan bizalommal választom őket! ”

Husz Zsófia
Client Logo

“Többször voltam már, ha valaki a legjobb helyet keresi, akkor ne keressen tovább, mert ez az. Anno én is az itteni értékelések alapján választottam a helyet, és a kiemelkedő pontszám nem véletlen. Profik, a természetes kedvességükről pedig példát vehetne bármilyen más (nem csak orvosi) intézmény. Nemrég csavarták be az implantot, érezni alig lehetett, és egy sima fogfúrás élménye hangilag sokkal félelmetesebb, úgyhogy bátran ajánlom! 🙂 ”

Nemes Sándor
Client Logo

“Csak az tud e helyről felsőfokon beszélni, aki már ott járt és megtapasztalhatta, hogy számukra nincs lehetetlen. Csodálatos emberek, fogászati oázis. ”

Darvas András

Plasztikai sebészet

Client Logo

“Profi csapat, profi Orvosokkal és nem utolsó sorban profi személyzettel! Köszönöm ♥️ ”

Andrea
Client Logo

“Legyen kérdésem fogászattal, plasztikával vagy bőrápolással, mindenre egy helyen kapok választ! Szuper hely, bátran ajánlom mindenkinek!! ”

Fodor Viktória
Client Logo

“Maximális elégedettség, teljes körű kiszolgálás! Nagyon szuper, hogy egy helyen van a fogászat, plasztikai sebészet és a kozmetika. Mindenki profi, csak ajánlani tudom! ”

Végh Ágnes
Client Logo

“All thanks and appreciation to Dr. Muhammed Jabransari Super, an amazing professional team! they are nice! I can only recommend to everyone! There was no pain in breast reduction Indeed, all my respect to them !!! Greetings: 🌷🌷🌹🌹 Fayrwz ”

Hussen Ali

Kozmetika

Client Logo

“Nagyon kedves és jól felkészült csapat. Kellemes és megnyugtató környezet. Az orvosok, az aszisztensek, a kozmetikus és minden dolgozó magas szakmai színvonalon végzi a munkáját. ”

Tóth Gabriella