fbpx
Dentium Implant Center Logo

A Dentium Implant Center budapesti klinikája teljes körű szépészeti, fogászati és kozmetikai ellátást biztosít páciensei számára. 

Egy jól összeszokott, elhivatott orvosi személyzet van a hátunk mögött!
Ezelőtt sok évvel csapatunk úgy érezte, ha valóban minőségi szolgáltatást szeretnénk nyújtani, és pácienseinket egy magasabb szinten kiszolgálni együtt kell létrehoznunk közös rendelőnket, ahol pácienseink több szakmai véleményt kaphatnak egy helyen.
Több mint 15 éve együttműködő  csapatunkkal igyekszünk minden kérést teljesíteni, és a legjobb megoldásokat megtalálni vendégeink számára, ha ehhez több konzultáció szükséges, akkor is számíthat ránk.

Nálunk az Ön igényei számítanak!
Egyes szépészeti eseteknél, ha nem feltétlenül szükséges a műtéti beavatkozás – elég ambuláns kezelések igénybevétele – rendelőnk felkészült, hogy megoldást tudjon nyújtani ezen a téren is.
Természetesen, ha valóban elkerülhetetlen a műtéti segítség kollégáink szakmai tapasztalata biztosít megbízható hátteret.
Emellett a fogpótlás, fogszabályozás és fogászati beavatkozások minden területén is professzionális ellátásban részesítjük.

Szakértő személyzettel várjuk
Orvosaink széleskörű nemzetközi gyakorlattal rendelkeznek, valamint tagjai az International Confederation of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (IPRAS) és a Magyar Plasztikai helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak (MPHEST).

Tájékozódjon bátran széleskörű szolgáltatásainkról az oldalon
Oldalunkat azért is hoztuk létre, hogy Ön részletes tájékoztatást kapjon az egyes  szolgáltatásokkal kapcsolatban, valamint választ találjon a leggyakoribb kérdésekre.

Rendelőnk címe:

Kellemes légkörű, modern rendelőnk Budapesten, a Szent István körút 9. 1. emelet 3.szám alatt található.

Amennyiben szüksége van további információkra, keressen minket elérhetőségeinken, mi addig is magasan képzett munkatársakkal, és csúcsminőségű berendezésekkel várjuk Önt.